•   0651315970
  •   info@creatiekrachtenlevenskunst.nl

Maatschappelijke initiatieven

“Every human being wants to feel belonging and connection”

Vanaf 1998 tot en met 2018, 20 jaar lang, heb ik diverse initiatieven bedacht en neergezet voor vrouwen om verbinding, inspiratie en empowerment te faciliteren. Die events waren gericht op het samenbrengen van mensen, in combinatie met cultureel en culinair genieten. In heel Nederland vonden deze events plaats, in locaties variërend van eetcafés tot stijlvolle Michelinsterren restaurants en mooie hotels. In mijn beleving is de verbinding en kwaliteit van contact tussen mensen, waar het vooral om gaat in het leven.

Overzicht van mijn voormalige initiatieven

Het Vriendsschapsproject, Dinnerdate for Women, Adoptieclub Nederland, Ladiesfuel, Club SHE TALK, The Gay Women Connection, DijkProjects, Music Business Management, Two Babes Music & Entertainment, Pink Heaven Parties, The Women Only Club, Womenhearts, Female Passion, Cinema delle donne, The Magic Wave en Private Performances en diverse landelijke parties.

Vanaf 2019 vaar ik een nieuwe koers. Ik richt mij nu op nieuwe omgevingen, nieuwe doelgroep en nieuwe inspiratie en vandaar dus een significante koerswijziging gericht op maatschappelijke initiatieven die te maken hebben met bewustzijnsverruiming, zingeving en harmonie bevorderen.